Επίσημα υποψήφιος στη Β, Αθηνών ο Ρουσόπουλος

Επανέρχεται επισήμως στην κεντρική πολιτική σκηνή ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, καθώς χθες ανακοινώθηκε και «με τη βούλα» η υποψηφιότητά του στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών για τις επερχόμενες εθνικές εκλογέςΟ πρώην στενός συνεργάτης και εκπρόσωπος Τύπου των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. προκειμένου να επισημοποιηθεί η ένταξή του στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ν.Δ., ο Θόδωρος Ρουσόπουλος χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στα κοινά μια «συνειδητή επιλογή» καθώς, όπως τόνισε, «δεν είναι παρόρμηση της στιγμής ούτε προσωπικό στοίχημα».

«Συστρατεύομαι στην πολιτική αλλαγή που θα φέρουν η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ελπίδα που δίνει στην πατρίδα μας. Με οδηγό μια νέα νοοτροπία παντού. Στην πολιτική, στην κοινωνία, την οικονομία. Δουλειές για περισσότερους Ελληνες. Να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό. Σεβασμός στην αξιοπρέπεια όσων πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή και έφτασαν σήμερα να νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος, επισημαίνοντας το πρόταγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για πολιτική αλλαγή, και κατέληξε με τη φράση ότι «η πολιτική αλλαγή είναι στα χέρια μας».

Σημειώνεται ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ξεκίνησε την πολιτική διαδρομή του ως εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. το 2004 και από το 2004 έως το 2008 διετέλεσε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα