Ο Δένδιας σφάζει τον Αδωνι με το... γάντι!

Το ρήγμα μεταξύ Νίκου Δένδια και Αδωνη Γεωργιάδη επιβεβαιώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. διά της... άρνησης ύπαρξής του

Ο Νίκος Δένδιας υποστήριξε ότι δεν έχει κόντρα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη, ωστόσο πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά πράγματα και έχουμε και μεγάλη διαφορά ύφους». Μάλιστα, ο κ. Δένδιας έγινε πιο περιγραφικός όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις παραφωνίες στελεχών της Ν.Δ. σε σχέση με την αντιπολιτευτική γραμμή της κατά της κυβέρνησης.

«Πρέπει οι τόνοι να είναι τέτοιοι που να επιτρέπουν τον διάλογο και το επιχείρημα. Η κοινωνία είναι πονεμένη, δεν αντέχει τις κραυγές και τις υστερίες» είπε με νόημα, υπογραμμίζοντας ότι τα προβλήματα είναι τεράστια και «μπορούμε να διαφωνούμε, αλλά οφείλει αυτό να γίνεται σε ένα πλαίσιο το οποίο να επιτρέπει τον διάλογο». Στην πραγματικότητα, μέσω των αιχμών που άφησε με εύσχημο τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., επιβεβαιώνει ότι εκφράζει μια διαφορετική και αντικρουόμενη προσέγγιση από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τα όρια της αντιπαράθεσης της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η «κυριακάτικη δημοκρατία» επεσήμανε τη διάσταση αυτή και τα αντίστοιχα μηνύματα που θέλησαν να στείλουν στην κοινή εμφάνισή τους Νίκος Δένδιας και Κωστής Χατζηδάκης απέναντι στον Αδωνι Γεωργιάδη και την πλευρά Σαμαρά.

Πάντως, ο κ. Δένδιας εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει «κεντρώα πολιτική άποψη» και εκφράζει τη συνισταμένη όλων στη Ν.Δ., τονίζοντας ότι η Κεντροδεξιά δεν θα πρέπει να εκχωρήσει στον Αλέξη Τσίπρα τον χώρο του Κέντρου.