Τον Ρουβά ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για την Ευρωβουλή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα είναι υποψήφιος με στόχο την προσέγγιση των νέωνΕνα πρόσωπο-έκπληξη αναζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή, και φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι κατέληξε στο πρόσωπο του δημοφιλούς τραγουδιστή Σάκη Ρουβά. 

Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και αρκετό καιρό «φλέρταρε» με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική, κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει «σάρκα και οστά» στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από τους επικοινωνιολόγους της Ν.Δ., προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές «παγίδες» που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει αφήσει ακόμα οκτώ κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο για ηχηρές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή του Κερκυραίου τραγουδιστή, θέλει με τη συγκεκριμένη επιλογή να εισαγάγει τον λόγο της Ν.Δ. στα νεανικά κοινά, στα οποία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι όλα τα κόμματα υστερούν.

Στην Πειραιώς εκτιμούν ότι πολλοί νέοι ψηφοφόροι, με την επιλογή του Σάκη Ρουβά, θα ενδιαφερθούν να ακούσουν το «γαλάζιο» αφήγημα και, κατ’ επέκταση, να δώσουν την ψήφο τους στο ίνδαλμά τους – και, φυσικά, πόντους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν, ως υποψήφιου είτε στη Β’ Αθηνών είτε στην Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγει στην επιλογή των ευρωεκλογών, στις οποίες (αν δεν γίνουν μαζί με τις εθνικές εκλογές) προσδίδει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., σε περσινή συνέντευξή του και με έντονες τις φήμες καθόδου του Σάκη Ρουβά στη Β’ Αθήνας, είχε πει: «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς στην προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας». Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής πριν από 2,5 χρόνια είχε πει πως η πολιτική τον ενδιαφέρει και ότι, αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθεί την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν, θα το κάνει. Μάλλον ήγγικεν η ώρα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα