Συνελήφθη για «φακελάκι» δημοτική σύμβουλος στο Αργος

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η υπόθεση δωροδοκίας στο Αργος, καθώς η νεαρή δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Δαμασκηνού κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου και εκβίασηΣυγκεκριμένα, η εντυπωσιακή γυναίκα, που είναι και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αργους – Μυκηνών, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ότι απαίτησε εκβιαστικά χρήματα από έναν 28χρονο ξυλουργό που ανέλαβε να φτιάξει ένα στέγαστρο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, αντί 9.500 ευρώ.

Ο εργάτης, αφού ολοκλήρωσε τις εργασίες του, ζήτησε τα χρήματα που είχε συμφωνήσει, ωστόσο, όπως είπε, η κυρία Δαμασκηνού τον συμβούλεψε πως για να πληρωθεί, καλό θα ήταν να δώσει ένα «φακελάκι» 2.000 ευρώ στον δήμο. Σύμφωνα με το argonafplia.gr, ο 28χρονος μίλησε στον δήμαρχο, που του είπε να δώσει τα χρήματα στη δημοτική υπάλληλο και μάλιστα να υπογράψει γραμμάτια. Απαυδισμένος ο ξυλουργός, απευθύνθηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων και κατήγγειλε το συμβάν.

Το ραντεβού κλείστηκε για την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Ο 28χρονος παρέδωσε στην πρόεδρο της επιτροπής τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 2.000 ευρώ και οι αστυνομικοί τής πέρασαν χειροπέδες.

Η ίδια αντικρούει τις κατηγορίες και καταγγέλλει σκευωρία. «Επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, θα ήθελα να ενημερώσω τις φίλες και τους φίλους μου ότι βιώνω έναν γολγοθά, με υπαίτιο έναν άνθρωπο με τον οποίο κατά το πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση και τον είχα βάλει στο σπίτι μου. Ο άνθρωπος αυτός, με εκδικητικό μίσος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση σε μια μεταξύ μας, από το παρελθόν, οικονομική διαφορά. Η πλεκτάνη που προσπάθησε να μου στήσει, βοηθούμενος, πιστεύω, και από τρίτους που με βεβαιότητα θα αποκαλυφθούν σύντομα, είμαι σίγουρη ότι θα καταρρεύσει ενώπιον των δικαστηρίων» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα