Καλύτερη υπουργός Τουρισμού στον κόσμο η Ελενα Κουντουρά

Με το βραβείο της καλύτερης υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως βραβεύτηκε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στον διεθνή θεσμό PAΤWA International Awards που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης τουρισμού ITBΤα PAΤWA International Awards απονέμονται κάθε χρόνο από την Ενωση Ταξιδιωτικών Συντακτών Ασίας – Ειρηνικού (PATWA) την τελευταία εικοσαετία στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Για πρώτη φορά η Ελλάδα ήταν υποψήφια και απέσπασε τρία βραβεία στον σημαντικό αυτό θεσμό.

Η υπουργός τιμήθηκε για το έργο της στον τουρισμό με την υψηλότερη διάκριση των PAΤWA International Awards, αυτήν του καλύτερου υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως. Το βραβείο απένειμε στην κυρία Κουντουρά ο τέως γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών Taleb Rifai, ο οποίος εξήρε το έργο της υπουργού και τις μεγάλες επιτυχίες την τελευταία τετραετία με συνεχή ιστορικά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό.

Η κυρία Κουντουρά παρέλαβε ακόμη για την Ελλάδα το βραβείο του καλύτερου προορισμού αναψυχής παγκοσμίως της PATWA «Best Leisure Destination» για το 2019. Ενώ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η υπουργός τιμήθηκε από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας με το βραβείο «Woman Αchiever» ως κορυφαία ηγέτιδα στην ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού και για την έντονη κοινωνική δράση της σε θέματα γυναικών και παιδιών.

Επίσης, νωρίτερα παρέλαβε από την πρώτη κυρία της Ισλανδίας Eliza Jean Reid, σε ξεχωριστή τελετή των IIPTI Global Awards for Empowered Women in Tourism «CelebratingHer», το βραβείο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (IIPTI) «Tourism Strategy & Resilience» για την επιτυχημένη τουριστική στρατηγική της Ελλάδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα