Για ψηφιακή μαστογραφία, Dental Scan και αιματολογικές εξετάσεις κλείστε ραντεβού στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ

Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ μπορείτε να βρείτε κάθε είδους εξέταση που χρειάζεται να κάνετε για προληπτικούς και για διαγνωστικούς λόγους.Στο παρόν άρθρο ξεχωρίζουμε 3 από τις δεκάδες εξετάσεις που προσφέρει το διαγνωστικό κέντρο σε κάθε ασθενή και τις αναλύουμε.

Ψηφιακή μαστογραφία

Η ψηφιακή μαστογραφία γίνεται με ένα καινοτόμο μηχάνημα νέας τεχνολογίας το οποίο εξασφαλίζει σε κάθε εξεταζόμενη τόσο χαμηλή δόση ακτινοβολίας όσο και υψηλή διαγνωστική ευκρίνεια.

Συγκεκριμένα ο υπερεξελιγμένος ψηφιακός μαστογράφος “SELENIA PERFORMANCE”είναι ο μοναδικός που φέρει την πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς EUREF.

Γιατί να κάνετε ψηφιακή μαστογραφία στο διαγνωστικό κέντρο; Θα έχετε μικρότερη ακτινοβολία έως και 50%. Έχετε τη δυνατότητα εντοπισμού οποιασδήποτε βλάβης, η εικόνα ρυθμίζεται έτσι ώστε να προσφέρει υψηλή ευκρίνεια, ο χρόνος της εξέτασης είναι μικρός και τέλος η εξέταση είναι διαθέσιμη σε πολύ προσιτή τιμή.

DENTAL SCAN Άνω και Κάτω Γνάθου

Πραγματοποιήστε Dental Scan σε πολύ λίγο χρόνο για την άνω και την κάτω γνάθο. Με τον αξονικό τομογράφο κωνικής δέσμης Alpha plus, ο γιατρός θα διενεργήσει την πιο προσεγμένη προσέγγιση μέχρι σήμερα, ειδικά στην περιοχή που πρόκειται να γίνει κάποια εμφύτευση. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα είναι η εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας αλλά και ο ελάχιστος χρόνος εξέτασης.

Αιματολογικές εξετάσεις

Οι μικροβιολογικές – αιματολογικές εξετάσεις αποτελούν εργαστηριακό εργαλείο για την πρόληψη και τη διάγνωση διαφόρων προβλημάτων που μπορεί να απειλήσουν την υγεία σας. Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ και στα εργαστήριά της λειτουργεί εξοπλισμός με σύγχρονους αιματολογικούς δείκτες από την εταιρεία ROCHΕ.

Μπορείτε καθημερινά να πραγματοποιείτε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, με αυτόματους βιοχημικούς αναλυτές. Σε αυτές τις εξετάσεις περιλαμβάνεται η γενική αίματος, το σάκχαρο, η ουρία, τα τριγλυκερίδια και πολλά άλλα.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κλείσετε ραντεβού με την ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ από το iprolipsi.gr – την ιστοσελίδα του διαγνωστικού κέντρου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα