«Εσβησε» ο Λαρισαίος ρεπόρτερ Δ. Βάλλας

Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο, στα 62Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 62 ετών, άφησε χθες ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βάλλας (φωτογραφία) έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Βάλλας έζησε και εργάστηκε στη Λάρισα. Αν και σπούδασε ιταλική φιλολογία, τελικά τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Από το 1986 εργάστηκε στην «Ελευθερία» Λάρισας και ήταν μέλος και συνδικαλιστής της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε). Ηταν μάχιμος ρεπόρτερ, ενώ υπήρξε επίσης από τους πιο γνωστούς ραδιοερασιτέχνες. Στον ελεύθερο χρόνο του καταπιανόταν με το κυνήγι, το ψάρεμα, τη φωτογραφία και την ορειβασία.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε Δημήτρης Χορταργιάς με ανάρτηση στο facebook: «Ο αγαπημένος μας Δημήτρης Βάλλας, μέλος μέχρι πρότινος του Δ.Σ., έφυγε από κοντά μας σήμερα. Δυστυχώς, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων για τον εξαίρετο συνάδελφό μας».

Η κηδεία του Δ. Βάλλα θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα