Η Φώφη βγάζει στο μπαλκόνι τον Σημίτη

Τους «σκελετούς από την ντουλάπα» βγάζει και πάλι το ΠΑΣΟΚ, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να διασώσει ό,τι έχει απομείνει από το πάλαι ποτέ παντοδύναμο κίνημαΑκόμη και ο Κώστας Σημίτης δείχνει ως μια ύστατη επιλογή στην… κατάσταση που βρίσκεται πλέον η Φώφη Γεννηματά. Υπό το πρίσμα αυτό, στις 18 Μαρτίου θα μιλήσει δημοσίως έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

«Τέρμα στην αποτελμάτωση» είναι το θέμα της ομιλίας που εκλαμβάνεται ως η απάντηση του ΚΙΝ.ΑΛ. στις Γέφυρες που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη του Κέντρου.

Αγνωστο παραμένει, βέβαια, αν ο κ. Σημίτης θα μιλήσει για τα 16 δισ. που μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Θόδωρος Τσουκάτος, την ώρα που τον αφήνει έκθετο ακόμη και ο στενός συνεργάτης του επί χρόνια, καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος. Ούτε λίγο ούτε πολύ, σε δημόσια παρέμβασή του, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να αναλάβει πλήρως την πολιτική ευθύνη για τις μίζες της περιόδου του, που τίναξαν στον αέρα τα δημόσια ταμεία…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα