Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τον Ν. Γεωργιάδη

Σε «απολογία» προχώρησε χθες η βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου……μετά τη γενική κατακραυγή που ακολούθησε την παρουσία της ως μάρτυρα υπεράσπισης στην υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή της στον Real FM και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου προσπάθησε να τα… μαζέψει. «Δεν γνώριζα τίποτα για την ουσία της υπόθεσης (σ.σ.: του Νίκου Γεωργιάδη). Πώς θα μπορούσα, άλλωστε… Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εγώ μίλησα για έναν άνθρωπο τον οποίο ήξερα προσωπικά για 30 χρόνια και, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, καταλαβαίνω καλοπροαίρετα γιατί κάποιος θα έχει μια απορία πώς μπορεί να αναμείχθηκα σε μια τέτοια ιστορία. Ομως, νομίζω, μόνο ένας κακοπροαίρετος άνθρωπος θα μπορούσε να το παρεξηγήσει αυτό. Πολλώ δε μάλλον που είμαι μητέρα ενός παιδιού 16 χρονών. Εχω γιο 16 χρονών» είπε και εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτό ξεκαθάρισε «και στο τελευταίο μυαλό ανθρώπου που είναι καλοπροαίρετος». Πρόσθεσε δε ότι δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ τη Δικαιοσύνη. Αυτή, όπως είπε, «κρίνει. Τελεία».

Ερωτηθείσα για τις εθνικές κάλπες, δήλωσε άγνοια για τον χρόνο διεξαγωγής τους: «Δεν το ξέρει αυτό ούτε ο κ. Τσίπρας, έχω την εκτίμηση. Προφανώς, δεν το έχει αποφασίσει ακόμα, έτσι νομίζω εγώ. Αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε εκλογές». Ιδίως αν δεν γίνουν ταυτόχρονα και οι εθνικές, αλλά μόνο ευρωεκλογές, είναι λογικό, όπως σημείωσε, αυτή η αναμέτρηση να αποκτήσει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά «προκρίματος εθνικών εκλογών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα