Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθήνας ανακοίνωσε ο Γ. Βουλγαράκης

Μέσω facebook και δίνοντας ένα μικρό -διάρκειας 10 δευτερολέπτων- μουσικό βίντεο με το σύνθημα «Αθήνα και πάλι Αθήνα», ο Γιώργος Βουλγαράκης επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου της πρωτεύουσας«Εχω μια πόλη στην καρδιά μου! Είμαι περήφανος για την ιστορία της» έγραψε στο σύντομο κείμενο που συνόδευε το βίντεο και συνέχισε:

«Θυμάμαι και αναπολώ πολλές φορές τις φωτεινές στιγμές της. Την έχω ζήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξέρω τις δυνατότητές της αλλά και βιώνω τις αδυναμίες της. Τη βλέπω εγκαταλελειμμένη και πληγωμένη. Ακούω τα γιατί των ανθρώπων της. Την έχω ονειρευτεί στην προοπτική της καθαρή, ασφαλή, φιλική, σύγχρονη και φωτεινή. Για αυτό το όραμα» σημειώνει στο διαδικτυακό του μήνυμα ο πρώην υπουργός. Καταλήγει δε με τη φράση: «Εχω το σχέδιο και θέλω να γίνει πραγματικότητα. Εχω την Αθήνα στην καρδιά μου και για αυτή την Αθήνα αξίζει να αγωνιστούμε! Αθήνα και πάλι Αθήνα».

Ο κ. Βουλγαράκης είχε προαναγγείλει εδώ και μέρες την υποψηφιότητά του, τόσο με δηλώσεις του όσο και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στοχεύοντας να «υφαρπάξει» ψηφοφόρους από τον εκλεκτό της Ν.Δ. Κώστα Μπακογιάννη. Το αμέσως επόμενο διάστημα σκοπεύει να στελεχώσει μάλιστα τον συνδυασμό του με παλαιούς πολιτικούς φίλους του από την Α’ Αθήνας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα