Απίστευτος καβγάς με μπουνιές στην ΕΡΤ!

Δύο δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος ήρθαν στα χέρια. Κινούνται πειθαρχικές διαδικασίεςΞύλο στην ΕΡΤ, με τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης να έχει γίνει έξαλλη και να κινεί πειθαρχικές διαδικασίες! Σε ρινγκ μετατράπηκαν οι διάδρομοι της δημόσιας τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια συζήτηση μεταξύ δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ εξελίχθηκε σε άγριο καβγά, με ξύλο και μπουνιές!

Το περιστατικό συνέβη χθες στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Οι δύο δημοσιογράφοι, σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ήταν ο Αλκης Πασαλίδης και ο Νίκος Γιαννόπουλος. Οπως λεγόταν στο Ραδιομέγαρο, οι δύο δημοσιογράφοι είχαν παλαιότερες διαφωνίες, ξεκίνησαν μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους, αλλά κανείς δεν περίμενε την άσχημη κατάληξη. Αφορμή, όπως ακούστηκε, ήταν ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ο ένας εκ των δύο εμπλεκομένων, το οποίο τελικά δεν έπαιξε στο δελτίο του ο άλλος.

Ο δημοσιογράφος ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή, γιατί δεν συμπεριέλαβε το βίντεο που είχε ετοιμάσει, τα πράγματα γρήγορα οξύνθηκαν και… ξέφυγαν. Ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, και τον χτύπησε με μπουνιές. Στην ΕΡΤ μετέβησαν ασθενοφόρο και περιπολικό, καθώς οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής για να υποβληθούν μηνύσεις.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ τονίζει: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρίας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρίας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρίας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα