Εύγε! Περηφάνια για τον Σφακιανό αλεξιπτωτιστή

Υπερήφανους όλους τους Ελληνες έκανε το βίντεο ενός Σφακιανού καταδρομέα που τραγουδά ατάραχος το στρατιωτικό εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή», ακριβώς τη στιγμή που πέφτει στο κενό με αλεξίπτωτο! Τη μεγαλύτερη εντύπωση έκανε σε όλους η ήρεμη όψη του υπερήφανου Κρητικού αλεξιπτωτιστή, που στέλνει από τους αιθέρες το δικό του μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Ο Μανώλης Μπούχλης μοιράστηκε την εμπειρία του με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να το κάνει: «Βρίσκομαι σε μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό, άρχιζα να αγναντεύω από εκεί ψηλά την Ελλάδα μας, τη Μακεδονία μας…

Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα, καθώς πρόγονοί μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία τη δικιά μας σήμερα… Ετσι, λοιπόν, αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς τη θέλησή μας» ανέφερε.

Ο Μανώλης Μπούχλης κατάγεται από ένα πανέμορφο ορεινό χωριό των Χανίων, το Ασκύφου Σφακίων. Είναι αθλητής και συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων. Κατετάγη στον στρατό και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε τον πράσινο μπερέ του καταδρομέα – αλεξιπτωτιστή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα