Ανατροπή στην «αυτοκτονία» του νεαρού δικηγόρου

Ενδέχεται να τον έσπρωξαν στον γκρεμό στα ΤουρκοβούνιαΕρωτήματα προκαλεί ο θάνατος του νεαρού δικηγόρου Παναγιώτη Ρεκουνιώτη, που εντοπίστηκε προχθές νεκρός σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια.

Αν και οι αστυνομικοί αρχικά εκτιμούσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γεωργίου Ντιλέρνια αλλάζουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολλαπλές κακώσεις σώματος, κεφαλής, θώρακα και δεξιού μηρού που εντοπίστηκαν κατά την εξέταση της σορού είναι συμβατές με πτώση από ύψος, η οποία ενδέχεται να προήλθε έπειτα από σπρώξιμο.

Οι συνάδελφοι του αδικοχαμένου δικηγόρου αδυνατούν να πιστέψουν πως ο 30χρονος Παναγιώτης αυτοκτόνησε. Οπως λένε, ήταν πολύ δραστήριος άνθρωπος με όρεξη για τη ζωή, ενώ λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο έκαναν πλάκες στο γραφείο.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο θανών έφυγε από το δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Κοδριγκτώνος και έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του να βγουν για ποτό. Δεν έλαβε, όμως, καμιά απάντηση κι έτσι κατευθύνθηκε στο σπίτι του, στην Κυψέλη. Λίγη ώρα μετά ο φίλος του είδε το μήνυμα και ανταπάντησε, ρωτώντας αν ισχύει ακόμα για το ποτό, για να λάβει μια περίεργη απάντηση: «Αχχ, Αχχ»!

Το πρωί της Τετάρτης το αυτοκίνητό του βρέθηκε στην περιφερειακή οδό Βριλησσού του Πολυγώνου, μια ανάσα από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου δικηγόρου σε απόσταση περίπου 1 χλμ. από το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια ο δικηγόρος φέρεται ότι βίωσε πιεστικές καταστάσεις, με προβλήματα που μπορεί να έγιναν θηλιά στον λαιμό του ή να οδήγησαν κάποιους να τον βγάλουν από τη μέση σκηνοθετώντας την αυτοκτονία του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα