Κόκκαλης κατά Μαρινάκη και… σία στον Πειραιά

Πυρά κατά… Μαρινάκη και σία εξαπέλυσε ο Πέτρος Κόκκαλης μετά την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη……και την επίθεση που αυτός του είχε ασκήσει, αν και έως… χθες αποτελούσε έναν από τους στενότερους συνεργάτες του.

Ο υιός του εμβληματικού πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη επανήλθε δριμύτερος, επιτιθέμενος εκ νέου στον κ. Μώραλη, «αντ’ αυτού» του νυν μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας σε συνέντευξή του ότι «δεν θα μου πει κανείς να υπογράψω δήλωση με ποιον θα είμαι».

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κόκκαλης, «έκανα αυτό που μου ζήτησε ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», μου ζήτησε να παραιτηθώ και βεβαίως παραιτήθηκα, γιατί δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν με θέλουν». Στην κόντρα Κόκκαλη – Μαρινάκη ήρθε να προστεθεί η παρέμβαση του φίλου (κατά δήλωσή του) του Βαγγέλη Μαρινάκη Γιάννη Κουρτάκη και των «Παραπολιτικών», που βάλλουν ευθέως με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά τους κατά του Πέτρου, αλλά και του Σωκράτη Κόκκαλη.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης «είναι η επιτομή της κρατικοδίαιτης επιχειρηµατικότητας» και ότι «αποτέλεσε αιτία και αφορμή για την πολιτογράφηση στο πολιτικό λεξιλόγιο της έννοιας της διαπλοκής». Παράλληλα, η εφημερίδα αποκαλεί τον Πέτρο Κόκκαλη «ευρωβουλευτή των Panama Papers», κάτι που δεν τους ενοχλούσε όσο ήταν δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού που ίδρυσε ο Μαρινάκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα