Ο «δικός μας» Ελευθέριος Σκιαδάς έτοιμος για δυναμική επιστροφή στον Δ. Αθηναίων

Ο δικός μας Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς, που γράφει τη στήλη «Λες και ήταν χθες» από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας, επιστρέφει δυναμικά στον Δήμο Αθηναίων Επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Αθηναίων, ο γνωστός δημοσιογράφος, αθηναιογράφος και γενικός διευθυντής της εφημερίδος «Εστία» θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων το οποίο ανακοινώνεται σήμερα.

Υπήρξε υπεύθυνος για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και ήταν εκείνος που έθεσε τα θεμέλια για την κοινωνική πολιτική όχι μόνον της πρωτεύουσας, αλλά και του συνόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δημιούργησε τους πρωτοπόρους τότε θεσμούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου κ.ά. Σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων.

Εχει συγγράψει 34 βιβλία, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι θεμελιώδεις ιστορικές εργασίες για την Αθήνα. Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το βιβλίο «Ο ποιητής του Κάρρου», το οποίο παρουσιάζει τη ζωή των Αθηναίων στις γειτονιές της πόλης τον 19ο αιώνα. Δηλώνει πως ένας από τους πιο ασφαλείς δρόμους για την έξοδο από την κρίση είναι ο πολιτισμός και κάνει λόγο για την ανάγκη να σηκώσουμε την «Αθήνα Ψηλά», όπως είναι και το όνομα του συνδυασμού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα