Οραμα Μαλέλη για δεύτερη θέση στις εκλογές

Στον κόσμο τους επιμένουν να βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ -ή αλλιώς ΚΙΝ.ΑΛ.-, ζώντας με το όνειρο να βγουν δεύτερο κόμμα στις εκλογές Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος και υποψήφιου του κόμματος στη Β’ Πειραιά Σταμάτη Μαλέλη σε τηλεοπτική εκπομπή. «Στόχος του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Η μόνη εγγύηση για να ξαναζήσουν οι Ελληνες καλά είναι το ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι η ελπίδα του κόσμου» είπε, προκαλώντας τα εύλογα μειδιάματα όσων τον άκουγαν.

Την ίδια ώρα, η Φώφη Γεννηματά περιόδευσε στην Ηπειρο και τη δυτική Μακεδονία, απ’ όπου, πετώντας κι αυτή στα σύννεφα, εκτίμησε πως «ξέρουν οι Ελληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευθούν». Προέβλεψε δε ότι έπειτα από 10 χρόνια «οι θυσίες του λαού μπορεί να πιάσουν τόπο» και εξαπέλυσε σφοδρή διμέτωπη επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία.

Τη θέση ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας ανάμεσα στο ΚΙΝ.ΑΛ. και στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Κώστας Σκανδαλίδης. Σε συνέντευξή του τόνισε πως «δεν νοείται προοδευτική συμμαχία με μια κομματική ηγεσία που έχει πάρει διαζύγιο με καθετί προοδευτικό και ασκεί κυβερνητική εξουσία στο όνομα του λαϊκισμού και της συντηρητικής πρακτικής».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα