Κωλοτούμπα Παπανδρέου για Τσίπρα!

Επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και στην κυβέρνηση Καραμανλή από τον Γιώργο που ψάχνει με αγωνία ρόλο στην «επόμενη μέρα»Μετά τις προ ολίγων ημερών δηλώσεις συμπάθειας προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Παπανδρέου άλλαξε… τροπάριο και αποφάσισε να ασκήσει δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και φυσικά (τι παράξενο;) στην κυβέρνηση Καραμανλή και στα στελέχη της. 

Χωρίς και πάλι να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για τον ερχομό των Μνημονίων στη χώρα και τη δεινή ακόμα κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας σε συνεδρίαση στελεχών του ΚΙΔΗΣΟ έδειξε για ακόμη μία φορά την αγωνία του να βρει ρόλο για την επόμενη ημέρα.

«Πηδήσαμε με ευκολία από το κράτος των νταβατζήδων στο κράτος των μαφιόζων και των παρακρατικών (σ.σ.: αλήθεια, καλό θα ήταν να πει ποιους εννοεί), αντάμα με φασίστες και ακροδεξιούς, από τη μια, και με θιασώτες της βίας ως μαμής της Ιστορίας, από την άλλη» τόνισε και εξέφρασε την απορία του επειδή «με μεγάλη ευκολία βαφτίζονται μέλη μιας κατ’ όνομα προοδευτικής συμμαχίας ο κ. Παυλόπουλος, ο κ. Καμμένος, ο κ. Παπαγγελόπουλος και άλλες επιφανείς προοδευτικές προσωπικότητες».

Εμμονή με το παρελθόν

Επιμένοντας να ασχολείται με διλήμματα περασμένων δεκαετιών, ο κ. Παπανδρέου τόνισε για ακόμη μία φορά ότι «ο ιστορικός μας αντίπαλος είναι η συντήρηση. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Συντήρηση είναι η Δεξιά, αλλά αλήθεια είναι και ότι συντηρητική είναι και η πολιτική που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ», κάνοντας μάλιστα λόγο για ιστορική αντίφαση, στην οποία απάντηση μπορούν να δώσουν μόνο οι… προοδευτικές δυνάμεις.

Μέσα από αυτές, όπως είπε, μπορεί να επιτευχθούν οι μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα και την Ευρώπη: «Οι προοδευτικές δυνάμεις εκ των πραγμάτων καλούνται να διαδραματίσουν ρόλο εμβρυουλκού, καταλύτη για την οικοδόμηση των αναγκαίων όρων και προϋποθέσεων, που θα μας οδηγήσουν στην υπέρβαση της σημερινής στασιμότητας». Ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα σε «κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη να συμμετάσχει και να δυναμώσει την προσπάθεια που κάνουμε με το Κίνημα Αλλαγής. Ετσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλουμε την αλλαγή πορείας», ευελπιστώντας ότι οι πολίτες έχουν ξεχάσει τα πεπραγμένα του ιδίου και του κόμματός του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα