Γ. Ορφανός: Θα με ψηφίσουν γιατί είμαι ο… Γιώργος

Την πεποίθηση ότι οι Θεσσαλονικείς θα τον εκλέξουν δήμαρχο επειδή τον γνωρίζουν προσωπικά ως… Γιώργο εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ορφανός Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ενότητας για το καλό της πόλης, όπως σημείωσε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» αναφέρθηκε στη σχέση προσωπικού χαρακτήρα την οποία έχει αναπτύξει και αναπτύσσει με τους πολίτες στα πολλά χρόνια που ασχολείται με τα κοινά. «Με αναγνωρίζουν. Πιστεύω ότι αυτή η σχέση θα βρει ανταπόκριση στην κάλπη και κυρίως στη διακυβέρνηση του δήμου» σημείωσε ο κ. Ορφανός.

Είπε ότι η υποψηφιότητά του δεν έχει σκοπό να διχάσει την πόλη και ότι θέλει να δώσει λύσεις στα προβλήματα και όχι να κρατήσει ισορροπίες. «Είμαι εδώ για να ενώσω. Απαιτούνται συνεργασίες. Δεν έχει σημασία αν είσαι δεξιός, αριστερός ή κεντρώος. Ο στόχος πρέπει να είναι η επίλυση των προβλημάτων» σχολίασε ο πρώην υπουργός.

Ο τομέας όπου θα ρίξει πρωτίστως βαρύτητα ο Γιώργος Ορφανός είναι ο τρόπος διακυβέρνησης. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο δήμος διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο μπορεί να κάνει «επίθεση» στα προβλήματα της πόλης για έναν δυο μήνες και στη συνέχεια να μπει τάξη, για παράδειγμα, στο θέμα της καθαριότητας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» αναφέρθηκε και στα περίπου 1.500 έργα που παρέδωσε στη χώρα ως υφυπουργός Αθλητισμού, εκ των οποίων περίπου 200 έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα