Οι δήθεν οικολογικές επιθέσεις Ρουβίκωνα

Πέταξαν μπογιές στο υπ. ΠεριβάλλοντοςΑκάθεκτοι συνεχίζουν τις καταδρομικές ενέργειές τους κατά δημόσιων στόχων οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα , την ώρα που η Αστυνομία συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα απέναντι στη δράση των κουκουλοφόρων. Περίπου στις 5.30 χθες τα ξημερώματα πέντε άτομα πλησίασαν το κτίριο του υπουργείου Περιβάλλοντος και αιφνιδίασαν τον φρουρό. 

Ο τελευταίος κινήθηκε προς το μέρος τους και στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν μπογιές στο κτίριο του υπουργείου, τόσο στην είσοδο όσο και σε άλλα σημεία. Οι αυτόκλητοι «επαναστάτες», που νομίζουν ότι είναι «θεματοφύλακες» του δικαίου και της ηθικής, αλλά στην πραγματικότητα λειτουργούν με όρους σκληρών μαφιόζων και κοινών εκβιαστών, θέλησαν χθες να δείξουν ότι έχουν και οικολογικές ανησυχίες. Προκειμένου να δικαιολογήσουν την τρομοκρατική δράση τους στο υπουργείο Περιβάλλοντος, υποστήριξαν ότι ήθελαν να κάνουν παρέμβαση για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην εξόρυξη υδρογονανθράκων!

«Επισκεπτόμαστε για δεύτερη φορά το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσα στην ίδια βδομάδα, αυτή τη φορά στα κεντρικά του, γιατί η λεηλασία του περιβάλλοντος δεν σταματά στους ΧΥΤΑ, παρά συνεχίζεται με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων σε Ηπειρο, Ιόνιο και Κρήτη. Οπως έχουμε ξαναπεί, το περιβάλλον απειλείται σοβαρά από τα συμφέροντα κράτους και κεφαλαίου που θέλουν να στύψουν και τις πέτρες για να βγάλουν κέρδος» έγραψαν, μεταξύ άλλων, σε κείμενό τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα