Ερευνούν τον θάνατο πρώην μοντέλου που κατέθεσε για τα «Bunga-Bunga»

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του πρώην μοντέλου Ιμάν Φαντίλ……(φωτό) , το οποίο ήταν μάρτυρας στη δίκη εναντίον του Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο «Bunga-Bunga», καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere della Sera», η νεαρή γυναίκα φαίνεται ότι δηλητηριάστηκε με ραδιενεργές ουσίες.

Η 34χρονη Μαροκινή εισήχθη σε νοσοκομείο στις 29/1 σε κακή κατάσταση. Αρχικά οι γιατροί θεώρησαν ότι το μοντέλο έπασχε από κάποιας μορφής καρκίνο ή αυτοάνοσο. Η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία και η όμορφη Μαροκινή άφησε την τελευταία της πνοή τη 1/3.

Ο εισαγγελέας του Μιλάνου Φρανσέσκο Γκρέκο ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας. Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», στο νοσοκομείο όπου εισήχθη η νεαρή γυναίκα δεν βρέθηκαν τα αίτια της επιδείνωσης της υγείας της που οδήγησαν στον θάνατό της και για τον λόγο αυτό εξειδικευμένο εργαστήριο στην Παβία ανέλαβε να εξετάσει εκ νέου τα δείγματα.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η εφημερίδα γράφει ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο θάνατός της προήλθε «από μείγμα ραδιενεργών ουσιών που δεν είναι δυνατό να βρεθούν συνήθως στο εμπόριο». Σύμφωνα με τον Πάολο Σεβέζι, συνήγορο της Ιμάν Φαντίλ, το άτυχο μοντέλο φέρεται ότι του είπε πως φοβόταν ότι θα δηλητηριαστεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα