Εξώδικο αστυνομικών υπαλλήλων στον Σκάι

Για τη βράβευση της Αντζελας ΔημητρίουΕξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι έστειλε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής σχετικά με ρεπορτάζ για τη βράβευση της τραγουδίστριας Αντζελας Δημητρίου. Πράγματι, η γνωστή λαϊκή αοιδός έλαβε πριν από μερικές ημέρες βραβείο σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί από την Ενωση Αστυνομικών για «το ήθος και την προσφορά της στην ελληνική μουσική σκηνή». «Μέσα στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η Ενωσή μας, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, διοργάνωσε εκδήλωση, σκοπός της οποίας ήταν αφενός η βράβευση γυναικών αστυνομικών, αφετέρου η βράβευση γυναικών που έχουν διακριθεί σε άλλους τομείς» διευκρινίζεται στο εξώδικο. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν γυναίκες που υπηρετούν επί χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ, γυναίκες που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ και γυναίκες πιλότοι της ΕΛ.ΑΣ., οι δημοσιογράφοι Αγγελική Νικολούλη και Ζήνα Κουτσελίνη, η Ρίκα Διαλυνά και κατόπιν αιτήματος των μελών της Ενωσης η τραγουδίστρια Αντζελα Δημητρίου για την εν γένει συνεισφορά της στο λαϊκό τραγούδι.

Τι αναφέρουν

Οπως τονίζεται στο εξώδικο, το επίμαχο ρεπορτάζ του σταθμού δημιούργησε εσφαλμένη εντύπωση στον μέσο τηλεθεατή, καθώς φάνηκε ότι τα μέλη της Ενωσης παραμέλησαν τα καθήκοντά τους προκειμένου να διασκεδάσουν και ότι η εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο είχε αποκλειστικό σκοπό τη βράβευση της τραγουδίστριας.

Οι συνδικαλιστές τονίζουν ακόμη ότι «κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ο τρόπος με τον οποίο μεταδόθηκε το ρεπορτάζ σχημάτισε την εικόνα ότι ήθελε να μεμφθεί περισσότερο την Ενωσή μας και όχι να ενημερώσει με αντικειμενικότητα και πληρότητα το κοινό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα