«Κάρβουνο» φάρμακα στα Γλυκά Νερά

Ολοκληρωτική καταστροφή υπέστη αποθήκη με φαρμακευτικό υλικό στη συμβολή των οδών Ολυμπιονικών και Αθηνάς Παλλάδος, στα Γλυκά Νερά, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίαΑπό τη φωτιά δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά απειλήθηκε ακόμη μία αποθήκη και ένα υποπρακτορείο διανομής Τύπου, που βρίσκονταν στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά οκτώ οχήματα με συνολικά 25 πυροσβέστες, οι οποίοι εκκένωσαν προσεκτικά τους χώρους, όμως στη συνέχεια οι δυνάμεις διπλασιάστηκαν αποκλείοντας έτσι τον κίνδυνο να επεκταθούν οι φλόγες και να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημιές, καθώς κοντά στην εστία της πυρκαγιάς βρίσκεται μεγάλος υποσταθμός δικτύου της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, υποστράτηγο Νίκο Σπαή, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο στις 16.30 και σχεδόν δύο ώρες αργότερα ολοκληρώθηκε η κατάσβεσή της.

Οπως δήλωσε ένας από τους εργαζομένους του υποπρακτορείου διανομής Τύπου που βρισκόταν δίπλα στην αποθήκη που κάηκε ολοσχερώς, η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε από το πίσω μέρος του κτιρίου. Ενας εκ των ιδιοκτητών των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων εκτιμά πως τα εύφλεκτα υλικά που βρίσκονταν εντός του χώρου, όπως, για παράδειγμα, τα γάντια, τα χαρτικά και οι σύριγγες, βοήθησαν ώστε να επεκταθεί γρήγορα η φωτιά. Οι έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς, βρίσκονται σε εξέλιξη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα