Δριμεία κριτική Μητσοτάκη για την ανάπτυξη που δεν ήρθε ποτέ στο Ελληνικό

Τη βασική διαχωριστική γραμμή που τον χωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα θέλησε να αναδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επίσκεψή του χθες στο πρώην αεροδρόμιο του ΕλληνικούΟ πρόεδρος της Ν.Δ. στηλίτευσε την κυβέρνηση για απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία και περιηγήθηκε στους χώρους του πρώην αεροδρομίου προκειμένου να τονίσει την εικόνα της απελπιστικής εγκατάλειψης, που έχει ως αποτέλεσμα την αναπτυξιακή καθήλωση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις στην πορεία του έργου. Στη δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστρεψε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι το παλιό αεροδρόμιο πρέπει να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και υπογράμμισε ότι «η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος».

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η επένδυση θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα