Τρέμουν τον αρχηγό τους οι Γεωργιανοί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση της μαφίας των Γεωργιανών που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής, αλλά και για τον 38χρονο «σεβαστό» αρχηγό της

Τα μέλη της μαφίας είχαν ειδικευτεί στους πλέον εξελιγμένους τρόπους διάρρηξης. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατασκεύαζαν τα κλειδιά πασπαρτού, με τα οποία παραβίαζαν αυτοκίνητα, από... τακάκια φρένων! Επίσης, χρησιμοποιούσαν και τη μέθοδο του αλουμινόχαρτου, δηλαδή αποτύπωναν πάνω σε αυτό την κλειδαριά και στη συνέχεια κατασκεύαζαν αντικλείδια!

Παράλληλα, ο 38χρονος είναι από τους λίγους «V vor zakone», όπως είναι ο τίτλος του αρχηγού του γεωργιανού οργανωμένου εγκλήματος. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ο σεβασμός που έδειχναν στο πρόσωπό του οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι οποίοι δεν τολμούσαν καν να τον κοιτάξουν στα μάτια!Μάλιστα, για τους συλληφθέντες έχει ήδη προνοήσει η «φαμίλια» του 38χρονου στη Γεωργία, καθώς έχει αναλάβει τα δικαστικά έξοδά τους, ακόμα και τη συντήρηση των οικογενειών τους από το κοινό ταμείο της μαφίας! Ο αρχηγός φαίνεται ότι έκανε... διεθνή καριέρα, καθώς είχε ενδιαφερθεί γι' αυτόν και η Europol, αφού φέρεται ότι είχε διασυνδέσεις με αντίστοιχες μαφιόζικες ομάδες σε Ισπανία και Γαλλία.