Δίωξη κατ’ αγνώστων για τον θάνατο της Πεπόνη στην Πρέβεζα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της Αγγελικής Πεπόνη……το κρανίο της οποίας εντοπίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Πρέβεζα -η ίδια αγνοούνταν από το 2010-, καθώς ο εισαγγελέας Πρέβεζας άσκησε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για αρκετό διάστημα μετά την ανεύρεση του κρανίου της ο εισαγγελέας έπαιρνε καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την κοπέλα ή εμπλέκονταν με κάποιον τρόπο στην υπόθεση. Την έρευνα συνεχίζει, πλέον, η ανακρίτρια, η οποία θα ανοίξει νέο κύκλο καταθέσεων προκειμένου να πάρει σύντομα τον δρόμο της Δικαιοσύνης η πολύκροτη υπόθεση, λίγο πριν συμπληρωθούν εννέα χρόνια από την εξαφάνιση της 26χρονης.

Πάντως, από την πρώτη στιγμή το περιβάλλον της Αγγελικής εκτιμά ότι για την άγρια δολοφονία της ευθύνεται ο 59χρονος σύντροφός της, αν και ο ίδιος αρνείται ότι έχει κάποια ανάμειξη στην εξαφάνιση και στον θάνατο της κοπέλας. Η Αγγελική χάθηκε το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου 2010, λίγα λεπτά αφού έφυγε από το σπίτι του 59χρονου για να πάει στο δικό της, κάνοντας οτοστόπ.

Ο ίδιος αρνείται ότι την είχε δει προτού χαθεί, ωστόσο τον διέψευσε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς το κινητό της είχε απενεργοποιηθεί στην περιοχή όπου κατοικεί αυτός, όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε το κρανίο.

Ατομα από το φιλικό και το συγγενικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας είπαν ότι ο φίλος της την είχε ρίξει στον κόσμο των ναρκωτικών, την ξυλοκοπούσε άγρια και την εξανάγκαζε να κάνει σεξ με γνωστούς του για να της δίνει τη δόση της ή χρήματα για να την αγοράζει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα