Αγριος εξάψαλμος και για τον Παππά

«Τα άκουσε» από κατοίκους χωριών του Κιλκίς για τις «Πρέσπες»Ηρθε η σειρά του Νίκου Παππά να τα «ακούσει» και μάλιστα για τα καλά με αφορμή την ντροπιαστική συμφωνία με τους Σκοπιανούς. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και επιστήθιος φίλος του Αλέξη Τσίπρα πήρε και αυτός… γεύση του πολύ αρνητικού κλίματος που διαμορφώνεται για την κυβέρνηση μετά τις Πρέσπες, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα. 

Κατά την περιοδεία του σε χωριά και μικρούς δήμους στο Κιλκίς ο κ. Παππάς έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από πολίτες που αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου» του είπε ένας πολίτης στην Παιωνία, ενώ εκείνος προσπαθούσε με αμήχανα χαμόγελα να αναπτύξει τις θέσεις του σχετικά με την ψηφιακή πολιτική. «Προδώσατε τη Μακεδονία» αναφώνησε ένας άλλος ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας κι αυτός ότι μετάνιωσε που είχε ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο υπουργός και πάλι προσπαθούσε να δείχνει ψύχραιμος.

«Ανεπιθύμητοι»

Δημοτικός σύμβουλος στην Παιωνία τού επέδωσε μάλιστα ψήφισμα, που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει τη συμφωνία. Ο κ. Παππάς το παρέλαβε γελώντας και πάλι αμήχανα και ρώτησε μέσα στη σύγχυσή του «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Κάτοικοι του ίδιου δήμου που τον είδαν από μακριά καθώς έκανε βόλτα στο καφενείο του χωριού τού φώναξαν εξοργισμένοι: «Ο,τι έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα όλα. Εχει και πιο πάνω να πουλήσετε».

Οι χθεσινές διαμαρτυρίες κατά του Νίκου Παππά έρχονται να προστεθούν στις πάμπολλες αντιδράσεις κατά στελεχών της κυβέρνησης που επισκέπτονται τη βόρεια Ελλάδα και δείχνουν ότι η λαϊκή οργή για την απαράδεκτη συμφωνία όχι μόνο δεν έχει κοπάσει αλλά είναι διαρκής και με αμείωτη ένταση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα