Ονειρα από Σταύρο για εκλογικούς θριάμβους!

Καμία επαφή με την κοινωνίαΣτον κόσμο του επιμένει να βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, ζώντας με το απατηλό όνειρο ότι το Ποτάμι θα έχει «δυναμική» παρουσία στις ευρωεκλογές του Μαΐου. Αρνούμενος ότι το Ποτάμι βρίσκεται σε… ξερά νερά μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, ο κ. Θεοδωράκης συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να αγνοεί επιδεικτικά τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, τα οποία, αν μη τι άλλο, δεν του δίνουν ελπίδες για επανεκλογή στη Βουλή και την Ευρωβουλή. 

Oπως ο ίδιος ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι το κόμμα του είναι «παρών με σωστές προτάσεις». Εκτίμησε μάλιστα ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στις κάλπες, προκαλώντας τον γέλωτα και τη χλεύη.

«Ικανούς»

«Προφανώς, το κάθε κόμμα θα μετρήσει κέρδη και απώλειες» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι στις ευρωεκλογές ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει «ικανούς» ανθρώπους για να διαχειριστούν πολύ σοβαρά θέματα, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.
Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς για τη λεγόμενη «τροπολογία Κουντουρά», που αίρει το ασυμβίβαστο μεταξύ εν ενεργεία βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή, ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε για «φτηνά παιχνίδια της μικροπολιτικής και όχι της πολιτικής», εξηγώντας πως «καλό είναι να αλλάζουμε τα πράγματα σε νεκρό χρόνο, προτού αρχίσει το ματς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα