Ανεξήγητη η τραγωδία στον Ν. Κόσμο

«Φως» στους λόγους που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία στoν Νέο Κόσμο, που συγκλόνισε το απόγευμα της Τρίτης το πανελλήνιο, προσπαθούν να ρίξουν οι ΑρχέςΤην ίδια στιγμή, στη δημοσιότητα έρχονται περισσότερα στοιχεία για το πώς ο πατέρας του παιδιού προσπάθησε να παρέμβει ώστε να αποτρέψει τη σύζυγό του από το να κάνει το απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος τη στιγμή της τραγωδίας είχε μόλις φτάσει στο σπίτι του μετά τη δουλειά, κατάλαβε ότι κάτι κακό θα συνέβαινε. Ανέβηκε γρήγορα στον πέμπτο όροφο, αλλά όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του διαπίστωσε ότι η γυναίκα του την είχε κλειδώσει και, μάλιστα, είχε βάλει τον μεταλλικό σύρτη. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, χτύπησε την πόρτα του διπλανού διαμερίσματος. Οταν οι γείτονες του άνοιξαν, βγήκε στο μπαλκόνι τους και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του δικού του σπιτιού για να αποτρέψει την τραγωδία.

Την ίδια στιγμή, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς δεν μπόρεσε να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης που οδήγησαν στην τραγωδία. Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν είχε εντάσεις στον γάμο του και ότι η σύζυγός του δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, ανέφερε ότι πριν από το περιστατικό αντάλλασσε με τη σύζυγό του μηνύματα, χωρίς να έχει καταλάβει ότι θα γινόταν κάτι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα