Με νίκη στο Μιλάνο «αγκαλιάζει» τα playoffs ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Την πέμπτη σερί νίκη του στην Euroleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στη Μπασκόνια με 72-70 κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση του στα playoff. Ο «τελικός» για την πρόκριση θα γίνει απόψε (21:45) στο Μιλάνο.Με νίκη κατά της Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός θα «αγκαλιάσει» το εισιτήριο για τα playoffs. Θα περάσει στη βαθμολογία την ιταλική ομάδα, με την οποία ισοβαθμεί με 14 νίκες και 13 νίκες και θα δώσει τα 2 τελευταία παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπουντούτσνοστ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στηρίζει πολλά στον Νικ Καλάθη για να φύγει με το «διπλό» από το Μιλάνο. Ο Καλάθης πέτυχε το πολύτιμο τρίποντο στην εκπνοή του προηγούμενου εκτός έδρας αγώνα και οδήγησε τους «πράσινους» στη μεγάλη νίκη με 77-78 κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο σημερινό αγώνα Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τους Over/Under 12,5 πόντους του Νικ Καλάθη.  

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει αγωνιστεί και στα 27 παιχνίδια στην Euroleague και πέτυχε 316 πόντους. Ο μέσος όρος του είναι 11,7 πόντοι ανά αγώνα. Το ρεκόρ του είναι οι 24 πόντοι, που σημείωσε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ.  

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα