Ο Παναγόπουλος πήγε στον Βούτση για να… κάνει συνέδριο η ΓΣΕΕ!

Χάθηκε η μπάλα… O πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος (φωτό) κατέθεσε επείγον αίτημα συνάντησης με τον Νίκο Βούτση…… με σκοπό να του ζητήσει να μεσολαβήσει ώστε να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της συνομοσπονδίας! Από πού κι ως πού η ΓΣΕΕ ζητάει την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής για όσα θλιβερά διημείφθησαν στο συνέδριο; Σε τέτοιο σημείο εκμαυλισμού έχει φθάσει ο συνδικαλισμός, που θα πρέπει να έρθει ο Νίκος Βούτσης να τους κάνει… ντα, μπας και καταφέρουν να συνεννοηθούν; Σε τέτοιους ανθρώπους εναπόκειται το μέλλον των εργαζομένων; Μεγάλα ερωτήματα που μάλλον δεν θα απαντηθούν.

Ο Γιάννης Παναγόπουλος ζήτησε από τον Νίκο Βούτση να συμβάλλει «και με το κύρος και με όποιον άλλον τρόπο κρίνει πρόσφορο» στο να διενεργηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Οπως είπε, το συνέδριο απειλείται από «πρωτοφανείς» βιαιότητες. Μίλησε, μάλιστα, αινιγματικά και για «ακόμα χειρότερα πράγματα», που έχουν συμβεί στο συνδικαλιστικό κίνημα, δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Απαντώντας, πάντως, ο Νίκος Βούτσης ζήτησε να κατασιγάσουν η ένταση και οι αντιπαραθέσεις, ενώ προειδοποίησε ότι θα πρέπει να αποφευχθεί η προσφυγή στα δικαστήρια γιατί θα ήταν μία επιπλέον εκφυλιστική κατάσταση, όπως είπε. Την ίδια ώρα, έκπληξη προκαλεί η δήλωση καταδίκης όσων συνέβησαν στο συνέδριο από τον Γιώργο Παπανδρέου, λες και η απαξίωση του συνδικαλισμού δεν συνδέεται με τις πολιτικές του ίδιου και του κόμματός του, καθώς ειδικά η ΓΣΕΕ είχε μετατραπεί σε εργαλείο του ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα