Στοχοποιεί γιατρούς που παίρνουν φακελάκια ο Ρουβίκωνας

Λίστα με ονόματα ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι αναρχικοί

Νέο «χτύπημα» από τον Ρουβίκωνα, ο οποίος βάζει εκ νέου στο στόχαστρό του γιατρούς που -όπως υποστηρίζει η αναρχική συλλογικότητα- παίρνουν φακελάκια. Αυτή τη φορά βγάζει στα «μανταλάκια» ονόματα γιατρών και καλεί τις Αρχές να τους μαζέψουν, απειλώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβει δράση! 

Την ανάρτηση με τα ονόματα γιατρών που -σύμφωνα πάντα με τον Ρουβίκωνα- παίρνουν φακελάκια έκανε στο facebook ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας. Οι γιατροί που έβγαλε στα «μανταλάκια» εργάζονται σε συγκεκριμένα δημόσια νοσοκομεία (Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, «Ελενα», «Αλεξάνδρα» και στο Βενιζέλειο). «Μαζέψτε τους, αλλιώς θα τους μαζέψουμε εμείς» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρουβίκωνας τα βάζει με γιατρούς που κατηγορούνται για φακελάκια. Στις 26 Φεβρουαρίου μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν εισβάλει σε γραφείο γιατρού που κατηγορείται ότι ζήτησε φακελάκι από καρκινοπαθή ασθενή και, μάλιστα, ο ένας από αυτούς χειροδίκησε. Στη συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη είχαν κάνει άνω κάτω το γραφείο του. Την επομένη το ίδιο μέλος του Ρουβίκωνα που έκανε τη σημερινή ανάρτηση είχε απειλήσει πως «θα πάμε σε όλους».