Εννέα προσωπικότητες τίμησε για τη Γιορτή της γυναίκας ο Ομιλος UNESCO Πειραιώς

Στη βράβευση σημαντικών γυναικών από διαφορετικούς χώρους προχώρησε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Ομιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων…… γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη Γιορτή της Γυναίκας. Το άνοιγμα της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», έγινε από τον πρόεδρο του Ομίλου και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO Ιωάννη Μαρωνίτη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παράσταση έκλεψε η παιδική χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής», η οποία υπό τη διεύθυνση της Ράνιας Πράσινου έκανε ένα μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα. 

Ακολούθησε η βράβευση εννέα ξεχωριστών κυριών, στο πρόσωπο των οποίων τιμήθηκε η γυναίκα στον σύγχρονο κόσμο. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι κυρίες Ελένη Αντωνιάδου (ερευνήτρια της NASΑ), Μαρίνα Βερνίκου (επιχειρηματίας και ιδρύτρια της ΜΚΟ CREAID), Κατερίνα Γιαννακοπούλου (ειδική παιδαγωγός και πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ), Κατερίνα Διδασκάλου (ηθοποιός), Σοφία Εφραίμογλου (εκτελεστική αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού – επιχειρηματίας), Λίλα Κουντουριώτη (αθλητικογράφος), Κέλλυ Λουφάκη (πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο), Βασιλική Μιλλούση (πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής) και Τατιάνα Στεφανίδου (δημοσιογράφος – παρουσιάστρια).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών, της επιχειρηματικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπρόσωποι του Τύπου, εθελοντικών και ανθρωπιστικών φορέων. Ανάμεσά τους, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, η Eλένη Σταματάκη, βουλευτής Α’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο πρέσβης της Μολδαβίας Anatol Vangheli, ο πρόξενος της πρεσβείας του Πακιστάν στην Ελλάδα Υawar Abbas και ο εκπρόσωπος της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα Alexey Moroz.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα