Εμμονή από τον Κυριάκο εναντίον του Ορμπαν!

Με μικροκομματική λογική και έχοντας κατά νου το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό και την κατά καιρούς κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ…… ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτό) επιχείρησε να καρπωθεί την πατρότητα της απόφασης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κατά του Βίκτορ Ορμπαν, θυμίζοντας ότι πρώτη η Ν.Δ. είχε ζητήσει την επιβολή κυρώσεων κατά του Ούγγρου πρωθυπουργού. 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., προσερχόμενος στη σύνοδο του ΕΛΚ, ακολούθησε τον κανόνα της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητας» των κυρίαρχων ελίτ και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, και χαιρέτισε την απόφαση αναστολής συμμετοχής του κόμματος του Ούγγρου πρωθυπουργού στο ΕΛΚ. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του, υποστήριξε ότι η απόφαση του ΕΛΚ «δίνει και μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους επιχειρούν να ταυτίσουν τη Ν.Δ. με φωνές ακραίες και φωνές λαϊκισμού». Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες επανέλαβε προχθές και την ανυπόστατη ταύτιση που κατά καιρούς επιχειρεί μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βίκτορ Ορμπαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι στις ευρωεκλογές οι πολίτες θα ψηφίσουν κόντρα στο «ψέμα» και στον «λαϊκισμό», και δεσμεύτηκε ότι η Ν.Δ. θα είναι στην πρώτη γραμμή, προκειμένου «την επόμενη μέρα, η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη να μετράει και πάλι. Και η Ελλάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει στην Ε.Ε. αυτά που πραγματικά της αξίζουν. Γι’ αυτό, στις ευρωεκλογές που έρχονται, ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα