Τι είπε ο άνθρωπος! Νίκος Παππάς: «Μακεδονία ξακουστή ήταν μόνο αυτή των Σκοπίων»

Ο Νίκος Παππάς σε παραλήρημα ενδοτισμού για το μέγα εθνικό θέμα

Απίστευτη δήλωση, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Σφοδρή επίθεση της ΝΔ

Μακεδονία ξακουστή ήταν μόνο αυτή των ΣκοπίωνΗ Θέση μας: Από το Aγιο Φως στον νέο διωγμό

Διαβάστε επίσης:

►Τρέμουν από τώρα στο Μαξίμου για τις άγριες αποδοκιμασίες στις παρελάσεις

►Διώχνουν και τα στελέχη του Κοτζιά!

►Πυρά και «Αντε γεια» από Π. Κόκκαλη εναντίον των Μαρινάκη και Μώραλη!

►Εμμονή από τον Κυριάκο εναντίον του Ορμπαν!

►Θηλιά των τραπεζών στο «Καραϊσκάκης»

►Αγκαλιές Θεοχάρη με τα «κοράκια» του ΔΝΤ!

►Σύρος και Λίβυος πήγαν να αρπάξουν μωρό σε πλατεία της Θεσσαλονίκης

 

Προσβολή Παππά στην Ιστορία

Τόλμησε να πει ότι η Μακεδονία ήταν ξακουστή μόνο ως χώρα των Σκοπιανών

Εχοντας χάσει την ψυχραιμία του από τις συνεχείς αποδοκιμασίες σε βάρος του, ο Νίκος Παππάς προχώρησε σε μια πρωτοφανή όσο και ανιστόρητη δήλωση που προσβάλλει βάναυσα τη χώρα μας και το εθνικό συναίσθημα. Κατά την προχθεσινή ομιλία του στη Βέροια (αποδοκιμάστηκε και εκεί, όπως και στο Κιλκίς την περασμένη Τρίτη) είπε τα εξής καθ΄όλα απαράδεκτα ακόμη και για έναν υπουργό της σημερινής κυβέρνησης: «Κι αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα με συγχωρέσετε που θα σας το πω, αλλά ήταν ξακουστή ως Μακεδονία μόνο των γειτόνων μας. Κι όταν έλεγε κανείς Μακεδονία διεθνώς, εννοούσαμε τη Μακεδονία των γειτόνων μας, τη Μακεδονία που τώρα τη λέμε Βόρεια Μακεδονία».

Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια ανατριχιαστική αναφορά που εγείρει αυτονόητα ερωτήματα για τις σκοπιμότητες του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Μόνον ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει ελληνική Ιστορία ή είναι ημιμαθές ή κάποιος που εν τέλει τρέφεται από ανθελληνικά κίνητρα θα τολμούσε να ξεστομίσει ότι η Μακεδονία είναι οικουμενικά ταυτισμένη με το μικρό κράτος στα βόρεια σύνορά μας…

Το σχετικό απόσπασμα αυτής της απαράδεκτης αποστροφής του κ. Παππά ανέβασε η Ν.Δ. σε βίντεο στα social media. Το βίντεο συνοδεύει το εξής μήνυμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Σταματήστε να προσβάλλετε τους Ελληνες. Αυτό που είπε χθες (σ.σ.: προχθές) ο κ. Νίκος Παππάς στη Βέροια είναι όχι μόνον ανήκουστο, αλλά και αποκαλυπτικό του τρόπου που εξαρχής αντιμετώπισε η κυβέρνηση το Σκοπιανό. Οταν στο μυαλό σου “ξακουστή” ήταν η Μακεδονία των Σκοπίων και αυτή είναι η αφετηρία της διαπραγμάτευσής σου, αναμενόμενο είναι μετά να πανηγυρίζεις, ακόμη και για μια εθνικά επιζήμια συμφωνία, όπως αυτή των Πρεσπών».

Ο κ. Παππάς απάντησε στη Ν.Δ., αλλά αποφεύγει μέχρι ώρας να ζητήσει έστω και διακριτικά συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για αυτή τη βίαια παραχάραξη στην οποία προέβη. Ο υπουργός περιορίστηκε να κατηγορήσει τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «έχουν παραδοθεί σε μια ομάδα ακροδεξιών», η οποία -όπως είπε- αρνείται να καταδικάσει τις αντισυγκεντρώσεις ελάχιστων ακραίων, αλλά και το φασιστικό σύνθημα «αλήτες, προδότες, πολιτικοί»…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα