Δημοσκόπηση: Σταθερά πρώτος ο Γιώργος Πατούλης για την Αττική

Παγιώνεται το μεγάλο προβάδισμα του «γαλάζιου» υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco. Στις 15 μονάδες η διαφορά με τη Ρένα Δούρου, την οποία αποδοκιμάζει η πλειοψηφίαΣταθερό και παγιοποιημένο παραμένει το προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη έναντι της Ρένας Δούρου στην εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Alco για λογαριασμό της «κυριακάτικης δημοκρατίας» από τις 13 έως τις 18 Μαρτίου 2019, ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να προηγείται με 15 μονάδες, ενώ σαφής είναι η υπεροχή του σε όλα τα ερωτήματα. 

Σύμφωνα με το ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη Αττικής εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή, τα ποσοστά είναι: Πατούλης 31,6%, Δούρου 17,8%, Σγουρός 13,6%, Παναγιώταρος 5,8%, Πρωτούλης 5,8%, αποχή – λευκό 7,9% και «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» 17,5%.
Τα ποσοστά επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Πατούλης 34%, Δούρου 19%, Σγουρός 15%, Παναγιώταρος 6%, Πρωτούλης 6% και «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» 20%.

Σαρωτική είναι η υπεροχή του κ. Πατούλη στο ερώτημα ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής, καθώς οι πολίτες απαντούν: Πατούλης 32%, Δούρου 12% και Σγουρός 9%.

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του κ. Πατούλη και της κυρίας Δούρου, η διαφορά που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, καθώς το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη, έναντι ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.

Προτίμηση

Εξίσου τεράστια είναι η διαφορά μεταξύ του κ. Πατούλη και της κυρίας Δούρου στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ των δύο.

Εκεί ο κ. Πατούλης προηγείται με 19 μονάδες της κυρίας Δούρου. Συγκεκριμένα, το 44% είναι υπέρ του κ. Πατούλη, έναντι του 25% της κυρίας Δούρου, με το 11% να δηλώνει αποχή ή λευκό και το 20% να μην απαντά.

Αρνητική είναι η εικόνα της κυρίας Δούρου σε ό,τι αφορά το έργο της στην Περιφέρεια. Το 43% δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο, το 23% λίγο, μόλις το 4% πολύ, το 16% αρκετά και το 14% δεν απαντά ή δεν ξέρει!
Το ίδιο αρνητικά για την κυρία Δούρου είναι τα στοιχεία

στο ερώτημα αν η Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περισσότερα ή λιγότερα από ό,τι περίμεναν.

Το 66% απαντά λιγότερα, το 20% όσα περίμενε, μόλις το 5% περισσότερα, ενώ το 9% δεν ξέρει και δεν απαντά. Τέλος, στο ερώτημα αν πιστεύουν ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου, το 69% λέει «όχι», μόλις το 18% «ναι», ενώ το 13% δεν ξέρει και δεν απαντά.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα