«Κωλοτούμπες» από τον Τσιρώνη

Πάει να μας βγάλει όλους τρελούς ο Γιώργος Τσιρώνης για να δικαιολογηθεί μετά την απαράδεκτη δήλωσή του ότι το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο, αλλά στην ανατολική Μεσόγειο. «Ποτέ δεν είπα ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο. Προσπαθούσα να εξηγήσω ότι επειδή το Καστελόριζο είναι νότια της Τουρκίας, δημιουργεί συμφέροντα για την Ελλάδα στην περιοχή εκείνη που είναι μόλις 140 μίλια από την Κύπρο. Γεωγραφική ήταν η συζήτηση» ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Στη συζήτηση όμως, για κακή του τύχη, παρενέβη ο ανιψιός της Κυράς της Ρω και πρώην δήμαρχος Καστελόριζου Γ. Αχλαδιώτης, ο οποίος είπε δικαιολογημένα βαριά λόγια στον βουλευτή. «Λυπάμαι πολύ για τον κ. Τσιρώνη. Δεν τον σέβομαι από τη στιγμή που δίνει τροφή στους απέναντι για να κάνουν τους τσαμπουκάδες. Οι απέναντι γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους το Διεθνές Δίκαιο. Είναι ντροπή για μέλη της κυβέρνησης να προκαλούν τέτοια σύγχυση» σημείωσε.

Ο Τσιρώνης τα άκουσε, όμως, και από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη. «Η Τουρκία από το 2011 προσπαθεί να διαχωρίσει την ανατολική Μεσόγειο από το Αιγαίο. Στόχος είναι η απομόνωση του Καστελόριζου. Αν απομονωθεί από τα νησιά του Αιγαίου, θα εμφανίζεται σαν μικρή συστάδα νησιών, αντιμέτωπων με την τεράστια τουρκική ακτογραμμή» προειδοποίησε ο κ. Μιχελογιαννάκης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα