Σκότωσε τον Ρομά που τον λήστευε

Στα… όπλα ο καταυλισμός στον Σολομό Κορίνθου μετά τη σύλληψη 35χρονου για ανθρωποκτονίαΤον νόμο στα χέρια του αποφάσισε να πάρει ένας 35χρονος άνδρας στο χωριό Σολομός Κορίνθου, όταν το βράδυ της Κυριακής δύο Ρομά, ηλικίας 52 και 54 ετών, επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι του προκειμένου να του κλέψουν τα πουλερικά που είχε στην αυλή του. 

Μόλις ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, άρπαξε χωρίς δεύτερη σκέψη την κυνηγετική καραμπίνα που είχε μέσα στο σπίτι του και πυροβόλησε προς το σημείο τους, σκοτώνοντας τον έναν από τους δύο. Στη συνέχεια, προκειμένου να εξαφανίσει τα πειστήρια της πράξης του, ο 35χρονος φόρτωσε το πτώμα στο όχημά του και κατευθύνθηκε σε ένα απόμερο σημείο, όπου και το πέταξε σε ρέμα, κοντά σε ένα λατομείο. 

Ο δεύτερος επίδοξος ληστής κατάφερε να διαφύγει και επέστρεψε έντρομος στον καταυλισμό των Ρομά όπου ζούσε. Αφού διηγήθηκε στους ομοφύλους του το περιστατικό, εξέφρασε την ανησυχία του για τον συνεργό του, καθώς δεν τον ακολούθησε μετά τους πυροβολισμούς. Ετσι, μία ομάδα Ρομά πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και είπε ότι ο 52χρονος άνδρας αγνοείται. 

Ανδρες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας άρχισαν ολονύκτιες έρευνες στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον αγνοούμενο. Ετσι, το επόμενο πρωί κλιμάκιο της Ασφάλειας πήγε στο σπίτι του 35χρονου και κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισε κάλυκες καθώς και κηλίδες αίματος στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού του. Ο 35χρονος προσήχθη για ανάκριση και ισχυρίστηκε ότι βρήκε νεκρό τον επίδοξο κλέφτη και πέταξε το πτώμα του σε ένα λατομείο. 

Το πτώμα βρέθηκε στο σημείο που υπέδειξε και στην κοινότητα παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι ενδέχεται να υπάρξει απόπειρα αντεκδίκησης για τον θάνατο του 52χρονου. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ και σε βάρος του 54χρονου ασκήθηκε δίωξη για κλοπή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα