Υπάρχουν οι μάγκες;

Αριστεροί και liberals ισοπεδώνουν οτιδήποτε γνήσια αρσενικό

Από τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Κραυγή αγωνίας για τη σεξουαλικά ελλειμματική «επιθετικότητα» των ανδρών στις σημερινές σχέσεις. Δεν κάνουν πια το πρώτο βήμα οι άνδρες, αλλά περιμένουν ως «τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας» να κάνουν την αρχική κίνηση προσέγγισης οι γυναίκες. 

Ολα τα προηγούμενα τα γράφει σε δημόσια τοποθέτησή της γυναίκα ψυχολόγος, η οποία απηύδησε από την απραξία και τη νωχέλεια του «ισχυρού φύλου» σε σχέση με το φλερτ και το πρώτο βήμα που απαιτείται για τη σύναψη σεξουαλικής σχέσης. Από όλη αυτή τη δημόσια κραυγή αγωνίας εγώ στάθηκα στην πολιτική πορεία της συγκεκριμένης ψυχολόγου και θα καταλάβετε γιατί. Ηταν ενεργό μέλος στη συντονιστική επιτροπή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, η οποία ως πολιτικός φορέας δημιουργήθηκε κυρίως από τον ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των Μακεδόνων (έτσι τους αποκαλεί τους Σκοπιανούς), τον γνωστό σε όλους μας κ. Βαλλιανάτο. Επίσης, ήταν υποψήφια ως ευρωβουλευτής με τις Γέφυρες των κ. Τζήμερου και Σκυλακάκη. 

Η ιδεολογία αυτών των ακραίων για εμένα φιλελεύθερων πολιτικών σχημάτων στοχεύει ενάντια στη «μάτσο» εικόνα του άνδρα, ενώ ταυτόχρονα παλεύει υπέρ της «ισότητας» (ουσιαστικά εξαναγκαστικό εξισωτισμό σε απόλυτα θηλυκά γνωρίσματα) των δύο φύλων, για την απόλυτη εκρίζωση των τεστοστερονάτων χαρακτηριστικών του αρσενικού φύλου και καθυπόταξή του στους αφύσικους και κοινωνιοπαθείς ιδεασμούς του νεοφεμινιστικού κινήματος. 

Ουσιαστικά, αυτές οι πολιτικές κινήσεις στρέφονται ενάντια σε οποιαδήποτε φυσική διαφοροποίηση των δύο φύλων (όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο άνδρας είναι αυτός που έχει το θάρρος και προσεγγίζει τη γυναίκα για σύναψη σχέσης, αφού το ένστικτο της αναπαραγωγής στο ανθρώπινο είδος λειτουργεί εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες έτη με αυτόν τον τρόπο), ενώ προάγουν τις ορθοπολιτικές κουταμάρες (για εμένα) των «62 κοινωνικών φύλων» και ισοπεδώνουν οποιοδήποτε γνήσια αρσενικό και από τη φύση μας επιθετικό χαρακτηριστικό.

Ο μως οι εποχές άλλαξαν. Οι αριστεροί και οι φίλοι τους φιλελεύθεροι (liberals) κατάφεραν να αλλάξουν όντως την κοινωνία προς τον αφύσικο εφιάλτη που έκρυβαν στην ιδεολογία τους. Πλέον το φλερτ στη σύγχρονη εποχή διώκεται ακόμα και ποινικά και οι άνδρες ολιγωρούν να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Οπότε είναι άκρως οξύμωρο η φιλελεύθερη ψυχολόγος της ιστορίας μας να ουρλιάζει απελπισμένη για άνδρες που «δεν υπάρχουν πια». Δεν υπάρχουν γιατί τους κατέστρεψε όλο το συστημικό πολιτικό σύστημα που υπηρετεί η ίδια. Και όλο αυτό είναι πραγματικά πολύ μα πολύ αστείο.

«Πρόσεχε τι εύχεσαι» λένε οι Αγγλοσάξονες και ταιριάζει απόλυτα στη φίλη μας.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)