Ελεύθερη η Ελληνολιβανέζα. «Δεν τον έσπρωξα εγώ»

Οτι δεν έσπρωξε τον 39χρονο ξενοδόχο σύντροφό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του πολυτελούς διαμερίσματος της Βούλας όπου διέμεναν υποστήριξε……στην απολογία της στον ανακριτή η 32χρονη Ελληνολιβανέζα καλλονή, που αφέθηκε τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ο 39χρονος το βράδυ του Σαββάτου στάθηκε τυχερός, καθώς έκανε «βουτιά» από τον τρίτο όροφο, αλλά σώθηκε από θαύμα. Μάλιστα, κατονόμασε ως υπαίτια για την πτώση του την Ελληνολιβανέζα. Η μελαχρινή διερμηνέας απέδωσε τη «βουτιά» του ξενοδόχου στην κατανάλωση αλκοόλ, σε συνδυασμό με τις ουσίες που φέρεται ότι είχε πάρει.

Οπως ισχυρίστηκε, δεν ξέρει πώς ακριβώς έπεσε ο 39χρονος, καθώς βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος και τον είχε… κλειδώσει στη βεράντα! Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς με τον σύντροφό της και, όπως υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τον κλειδώσει στο μπαλκόνι επειδή φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα.

«Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή» φέρεται ότι υποστήριξε. «Κάλεσα τρεις φορές την Αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ» είπε στους δημοσιογράφους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα