Εβγαλε… ντουντούκα για την ΤτΕ ο Πολάκης

Από ποιους ζητά να παραιτηθούν, σιγοντάρει και ο ΤζανακόπουλοςΛάβρος εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης κατά του Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την κακουργηματική ποινική δίωξη στο στέλεχος της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Πάσχα, στον οποίο η Εισαγγελία Διαφθοράς καταλογίζει ότι έλαβε το 2007 δάνεια που αγγίζουν τα 800.000 ευρώ, τα οποία φέρεται ότι δεν εξυπηρετούνται. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήρε τη ρεβάνς για τον θόρυβο που είχε ξεσπάσει με το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ που είχε πάρει και επιτέθηκε με βαριά λόγια στον κεντρικό τραπεζίτη καλώντας τον να παραιτηθεί. 

Ταυτόχρονα το Μέγαρο Μαξίμου διά του Δημήτρη Τζανακόπουλου συντήρησε την κόντρα με τον κ. Στουρνάρα, από τον οποίο ζήτησε να δώσει εξηγήσεις. Επίσης έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά στον τρόπο που χειρίστηκαν τα αντιπολιτευτικά ΜΜΕ την υπόθεση του κ. Πάσχα, σε σύγκριση, βέβαια, με την αντιμετώπιση που έτυχε από τα ίδια μέσα ο κ. Πολάκης.

«Δεν ντρέπεται ο κ. Στουρνάρας να στέλνει αυτόν τον άνθρωπο να εκπροσωπεί την Τράπεζα της Ελλάδος στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων; Δεν ντρέπεται να τον έχει ακόμη στη θέση του;» διερωτήθηκε ο κ. Πολάκης και στους ίδιους υψηλούς τόνους συνέχισε την επίθεσή του: «Μετά από αυτή την αποκάλυψη της κακουργηματικής δίωξης ότι το δεξί χέρι του Γιάννη Στουρνάρα χρωστάει 800.000, είναι ακόμη στη θέση του ο κ. Πάσχας και, δεύτερον, έχει την ευθιξία ο κ. Στουρνάρας να παραιτηθεί;»

Ηθικό ζήτημα

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, έκανε λόγο για μέγιστο ηθικό και πολιτικό ζήτημα και πρόσθεσε: «Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος δείχνει να μην αντιδρά με τα ίδια αντανακλαστικά με τα οποία αντέδρασε στην υπόθεση του κ. Πολάκη με το θέμα που αφορά τον συνεργάτη του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε «τεράστια ερωτηματικά που εγείρονται για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η ΤτΕ». Ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε ακόμη ότι δεν βλέπει «αντίστοιχο ζήλο από ΜΜΕ στην προβολή του θέματος», σημειώνοντας ότι επικράτησαν δύο μέτρα και δύο σταθμά, τα οποία -όπως είπε- κάποια στιγμή το μιντιακό σύστημα, ο πολιτικός διάλογος και η δημόσια σφαίρα πρέπει να τα συζητήσουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα