Ετσι ξετρύπωσε η Αστυνομία τον χονδρέμπορο της κόκας

Ο ντίλερ-φάντασμα είχε «βαφτίσει» την πραμάτεια του Ρονάλντο (CR7)!

Είναι στην κυριολεξία ο άνθρωπος «φάντασμα». Πρόκειται για τον 35χρονο Αλβανό χονδρέμπορο ναρκωτικών που τροφοδοτούσε σε συνεργασία με άλλους διακινητές τα αθηναϊκά «σαλόνια» με καθαρή κοκαΐνη και ο οποίος συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ύστερα από οργανωμένη και μεθοδική επιχείρηση.

Ο έμπορος και διακινητής ναρκωτικών κυριολεκτικά δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ακόμα, καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα χωρίς επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο 35χρονος δεν είχε αναίτια το προσωνύμιο «φάντασμα», αφού δεν είχε ποτέ κινητό για να μην εντοπίζεται, ενώ δεν έβγαινε από το διαμέρισμά του παρά μόνο για να κάνει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ και το περίπτερο! Με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να μην καταγράφεται η παρουσία του από καμιά υπηρεσία, την ώρα που η ακριβή κοκαΐνη περνούσε από τα χέρια του προτού καταλήξει στις καλές συνοικίες της Αττικής. 

Στις ελληνικές διωκτικές Αρχές είχαν φτάσει πληροφορίες εδώ και καιρό για την παρουσία του 35χρονου στην Αθήνα, αλλά και τις επαφές του με διακινητές που τροφοδοτούν τα «σαλόνια» της με ακριβή καθαρή κόκα. Επειτα από δύσκολες έρευνες κατάφεραν να τον εντοπίσουν κοντά στο Κολωνάκι και να ανακαλύψουν ύστερα από διακριτική παρακολούθηση το διαμέρισμα όπου διέμενε στο Μοσχάτο.

Κατασχέσεις

Μετά τη σύλληψη του χονδρεμπόρου σε μια ειδική κρύπτη μέσα στην κουζίνα του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνη, 510 γραμμάρια ηρωίνη, το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Η κοκαΐνη ήταν σφραγισμένη με το ακρωνύμιο του γνωστού ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Φυσικά ο πραγματικός CR7 δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση, καθώς τα «καρτέλ» της Λατινικής Αμερικής συνηθίζουν να σφραγίζουν τα προϊόντα τους με σήματα παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνείς φίρμες και οίκοι μόδας, αλλά και διάσημοι ηθοποιοί ή αθλητές.

Στο σπίτι βρέθηκαν και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας συγκεκριμένης αμερικανικής εταιρίας που έχουν δικό τους λογισμικό και δορυφορική σύνδεση, ώστε να είναι αδύνατο να ακούσουν τις συνομιλίες του χρήστη τα μηχανήματα των αστυνομικών υπηρεσιών!

Τέτοιου είδους συσκευές έχουν βρεθεί κατά καιρούς στα χέρια ανθρώπων που είχαν στενές επαφές με τα «καρτέλ» κοκαΐνης στη Λατινική Αμερική, ενώ και οι αμερικανικές υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών έχουν διαπιστώσει ότι και οι «βαρόνοι» της κόκας στην Κολομβία και στο Περού χρησιμοποιούν παρόμοιες συσκευές για τις συνομιλίες τους.