Προσωπική υπόθεση του Σαββίδη ο Βαρέλα

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει σε προσωπικό επίπεδο την επέκταση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα και το μίνι σίριαλ της παραμονής του αναμένεται να τελειώσει σύντομα με την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Οι πληροφορίες μας λένε πως τον τελευταίο καιρό ο μεγαλομέτοχος έχει εμπλακεί άμεσα και πολύ ενεργά στην υπόθεση Βαρέλα. Οι δύο τους μιλάνε πλέον για το νέο συμβόλαιο του 32χρονου κεντρικού αμυντικού. Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί περνάει ο καιρός και δεν οριστικοποιείται η παραμονή του Βαρέλα. Το ότι ο Σαββίδης έχει λεφτά δεν σημαίνει ότι τα… πετάει κιόλας προς κάθε κατεύθυνση.

Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, η διαφορά όμως των δύο πλευρών έχει κατέβει κάτω από τα 300.000 ευρώ. Ενα εκατ. ευρώ καθαρά τον χρόνο είναι η πρόταση στον Βαρέλα, κοντά στα 1,3 εκατ. ετησίως ζητάει ο Πορτογάλος στόπερ.

Θετική κατάληξη αναμένεται και στο θέμα του νέου συμβολαίου του Εβγέν Σάχοφ. Ο Ουκρανός χαφ θεωρείται από τον Λουτσέσκου ο πιο αθόρυβος παίκτης της ομάδας, όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά και εκτός, αφού είναι άψογος επαγγελματίας. Επίσης, έχει και σχετικά χαμηλές αποδοχές (κοντά στα 400.000 ευρώ) και δεν αξιώνει αύξηση για νέο συμβόλαιο.

Μεγάλο αβαντάζ για τον Σάχοφ όμως είναι ότι αποτελεί και μεγάλη συμπάθεια του Ιβάν Σαββίδη. Συνεπώς, θα μείνει. Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι καταλαμβάνει θέση ξένου μαζί με τους Μάτος, Μαουρίσιο, Χατσερίδη και Ενρίκε. Η κάθε ομάδα δικαιούται πέντε ξένους άνω των 21 ετών και ο ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα θα έχει έξι τη νέα σεζόν, αφού κλείνει τα 21 ο Ζαμπά τον Αύγουστο. Με την αποχώρηση των Χατσερίδη και Ενρίκε, όμως, αδειάζουν δύο θέσεις ξένων και λύνεται το πρόβλημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα