«Ντου» σε 13 καταστήματα My Market

Στόχος οργανωμένων επιθέσεων έγιναν χθες τα ξημερώματα υποκαταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market σε διάφορες περιοχές της ΑττικήςΕιδικότερα, 13 καταστήματα δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένες ομάδες αντιεξουσιαστών. Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές στους υαλοπίνακες των προσόψεων, πετώντας μπογιές και πέτρες. Επιθέσεις δέχθηκαν καταστήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας σε Πετράλωνα, Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Κυψέλη, Βύρωνα, Αγ. Ελευθέριο, Σεπόλια, Γλυφάδα, Κεραμεικό και Ιλιον.

Οι άγνωστοι ξεκίνησαν την καταστροφική τους επιδρομή στη 1 και την ολοκλήρωσαν στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης πήρε «φωτιά» εκείνες τις ώρες από περιοίκους που κατήγγελλαν ότι άκουγαν σπασίματα. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τέσσερα άτομα, τα οποία όμως αφέθηκαν ελεύθερα στη συνέχεια, καθώς δεν προέκυψε πως είχαν σχέση με τις επιθέσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει βρεθεί στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών. Η My Market βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, όταν αποκαλύφθηκε ότι περιφερειακή διευθύντρια της εταιρίας με εσωτερικό σημείωμα ζητούσε από τους εργαζομένους να χαμογελούν με το ζόρι «επειδή έχουν δουλειά». Επίσης, απαντούσε εκ των προτέρων σε όσους εργαζομένους γκρίνιαζαν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, επισημαίνοντας τα εξής: «Πληρωνόσαστε στην ώρα σας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα