Στη Βουλή διαβιβάστηκαν τέσσερις δικογραφίες για πρώην και νυν υπουργούς

Τέσσερις δικογραφίες που αφορούν υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται πρώην και νυν υπουργοί διαβιβάστηκαν χθες στη ΒουλήΗ πρώτη αφορά την υπόθεση της τηλεφωνικής συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και ειδικά τις καταγγελίες του Γιάννη Στουρνάρα περί καταγραφής της συνομιλίας τους.

Η δεύτερη δικογραφία αφορά τη μήνυση του Αριστείδη Χερουβείμ, ο οποίος έχασε μητέρα, αδερφή και τα ανήλικα δίδυμα παιδιά της αδερφής του στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, κατά του Πάνου Σκουρλέτη και του Νίκου Τόσκα.

Η τρίτη δικογραφία αφορά τη μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου για τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. εναντίον του κ. Κοτζιά περί σχέσεών του με το ίδρυμα Σόρος.

Η τελευταία έχει να κάνει με τη μη επιστροφή στο Δημόσιο 241.000.000 ευρώ από φαρμακευτικές εταιρίες, το λεγόμενο «rebate», και στρέφεται κατά τριών πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, της περιόδου 2006-2010, και συγκεκριμένα των Δημήτρη Αβραμόπουλου, Γιώργου Αλογοσκούφη και της Φάνης Πάλλη – Πετραλιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα