Θρίαμβος Τραμπ και εξευτελισμός των συστημικών ΜΜΕ

Οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης λυσσωδώς προσπάθησαν πάνω σε πλαστά στοιχεία να προκαλέσουν την καθαίρεση του προέδρου ή ακόμα και τον θάνατό τουΑπό τον
Ραφαήλ Καλυβιώτη

Υστερα από δύο χρόνια εξονυχιστικής έρευνας για τον Τραμπ. Υστερα από δύο χρόνια αισχρής προπαγάνδας κατά του Τραμπ. Υστερα από δύο χρόνια σκληρών ψεμάτων από τα συστημικά ΜΜΕ (CNN, MSNBC, «NEW YORK TIMES» κ.λπ.). Υστερα από δύο χρόνια κυνηγιού μαγισσών. Υστερα από δύο χρόνια που επενδύθηκαν 25.000.000 δολάρια για αυτή την έρευνα, ανέκριναν 500 μάρτυρες, εξέδωσαν 500 εντάλματα συλλήψεων. Και ενώ προηγουμένως το FBI δεν μπόρεσε να αποδείξει καμία εμπλοκή μεταξύ Τραμπ και Ρωσίας, προτού αναλάβει ο ειδικός ανακριτής Μούλερ, ο οποίος μάλιστα είναι άνθρωπος των Δημοκρατικών. Και ενώ προηγουμένως οι επιτροπές της Γερουσίας που συστάθηκαν δεν βρήκαν καμία ένδειξη συνδιαλλαγής μεταξύ Τραμπ και Ρωσσίας. Και ενώ όλα αυτά δεν οδηγούσαν πουθενά ανέθεσαν την υπόθεση στον Ρόμπερτ Μούλερ ως τον πλέον αδέκαστο και κατάλληλο. Αφού, βεβαίως, ο προηγούμενος επικεφαλής της CIA έκρινε τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως ένοχο για προδοσία, έγκλημα που τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών!

Και τώρα, αφού εκδόθηκε η περίληψη του πορίσματος όπου αναφέρεται ρητώς και κατηγορηματικώς ότι δεν υφίσταται ΚΑΜΙΑ απόδειξη ή ένδειξη έστω πως η ομάδα Τραμπ συνωμότησε με τη Ρωσία για να εκλεγεί ο τελευταίος, ακόμα αρνούνται να το αποδεχτούν. Ή σφυρίζουν αδιάφορα. Για συγγνώμη, ούτε λόγος. Οι άνθρωποι της παγκοσμιοποίησης λυσσωδώς προσπάθησαν πάνω σε πλαστά στοιχεία να προκαλέσουν καθαίρεση του Τραμπ ή ακόμα και τον θάνατό του (σε περίπτωση που κρινόταν ένοχος για προδοσία), βασιζόμενοι σε μια κατασκευασμένη θεωρία συνωμοσίας. Τουλάχιστον ο Μακάρθι και ο μακαρθισμός βασιζόταν σε έναν υπαρκτό κίνδυνο, διότι κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου υπήρχαν πράκτορες των Ρώσων στις ΗΠΑ. Ολόκληρη η ιστορία αυτή πρέπει να καταγραφεί ως μια από τις μεγαλύτερες αυτοκαταστροφικές ηλιθιότητες στην ιστορία της πολιτικής παράνοιας. Οι άνθρωποι που μισούν το Tραμπ έκαναν τα πάντα για να δικαιολογήσουν τον ίδιο και τη θέασή του για τον κόσμο. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι ψηφοφόροι στην Αμερική -και όχι μόνο- πιστεύουν πραγματικά ότι υπάρχει μια ζοφερή φιλε-left ελίτ, η οποία δεν ορρωδεί προ ουδενός. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο πρόεδρος θα επανεκλεγεί το επόμενο έτος. Αν, μάλιστα, κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ το 2020, θα πρέπει να σταθεί στο πόντιουμ και να αφιερώσει μια στιγμή για να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους εκείνους που κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του εμπορεύτηκαν με σιχαμένο τρόπο το «Russiagate». Η έκθεση Mούλερ πρέπει να προωθήσει τώρα μια σειρά παράλληλων ερευνών:

Πρώτον, το Κογκρέσο θα πρέπει να ανακαλύψει πώς αυτοί που έσπειραν αυτά τα ψεύδη ήταν σε θέση να το πράξουν μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, του FBI και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.
Και δεύτερον, θα πρέπει να διερευνηθεί γιατί η ομάδα του FBI που επεδίωξε πεισματικά την υποστήριξη της ψευδούς ιστορίας αθέμιτης σύμπραξης είναι η ίδια με την ομάδα εκείνη που άφησε τη Χίλαρι Κλίντον να διαφύγει με τη διαγραφή των επίσημων κρατικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημιουργώντας έναν παράνομο σέρβερ και καταστρέφοντας τα εναντίον της στοιχεία. Για τα ΜΜΕ, τι άλλο μπορεί να πει κανείς. Οι δείκτες τηλεθέασής τους έπειτα από αυτή την αισχρή προπαγάνδα, ήδη έπεσαν στο ήμισυ. Αυτό που τώρα απομένει να διαπιστωθεί είναι εάν τα νέα, αντικειμενικά ΜΜΕ, που αναδύονται στις ΗΠΑ, θα συμπαρασύρουν μαζί τους και τα ευρωπαϊκά. Τέλος, πρέπει οπωσδήποτε να σημειωθεί ότι πολλά μπορεί να καταλογίσει κανείς στον Τραμπ όσον αφορά τον χαρακτήρα του. Ομως, η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος και όχι από την ποιότητα του χαρακτήρα του ηγεμόνος. Παρά ταύτα, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως οι αντοχές του αυτά τα χρόνια, υπό το βάρος τόσο πολλών νομικών, ηθικών, πολιτικών κ.λπ. επιθέσεων, είναι αξιοθαύμαστες. Η ανθρωπότητα, άλλωστε, δεν χρειάζεται κάποιον άγιο για να αντιστρέψει την παγκοσμιοποίηση. Αγιο θα χρειαστεί εάν συντελεστεί η παγκοσμιοποίηση.

*Πολιτικός επιστήμων και πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (diesy.gr) – [email protected]

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα