Νέοι κεραυνοί Κόκκαλη για τον Μαρινάκη!

Νέους «κεραυνούς» κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»«Εγώ δεν μπορώ να ασκώ πολιτική σύμφωνα με το πώς ξυπνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με ποιον θέλει να τσακωθεί» ξεκαθάρισε ο κ. Κόκκαλης, αποκαλύπτοντας πως η συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν ήταν καλή. «Δεν συγχρωτιζόμαστε καλά. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, με μεγάλη δραστηριότητα, μεγάλη φιλοδοξία, μεγάλη έκθεση. Κρίνετε εσείς…» απάντησε ερωτηθείς για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, οι αιχμές δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο κ. Κόκκαλης τόνισε πως ο Ολυμπιακός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι τρία διαφορετικά πράγματα. «Πρόεδρος είναι ο κ. Μώραλης, ο κ. Μαρινάκης είναι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της οffshore που έχει την πλειοψηφία των μετοχών» είπε με νόημα.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έδωσε απαντήσεις στις επιθέσεις και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από τη Ν.Δ. και από συγκεκριμένη μερίδα των ΜΜΕ. «Η λάσπη που εκτοξεύεται δεν συνάδει με ένα κόμμα του μεγέθους της ιστορίας της Ν.Δ.» είπε, ενώ αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει «καμία offshore, ούτε στον Παναμά ούτε πουθενά». Σημείωσε πως κάποιος που ασχολείται με επιχειρήσεις «μπορεί να είναι αριστερός», καθώς, όπως δήλωσε, «δεν επιλέγουμε ούτε τους γονείς μας ούτε τους προγόνους μας ούτε την τάξη μας». Δήλωσε πάντως περήφανος για την οικογένειά του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα