Επεισόδιο με πρωταγωνιστή (ξανά) τον δράστη της δολοφονίας Τοπαλούδη

Σε ακόμη ένα βίαιο επεισόδιο, μέσα στις Φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται, «πρωταγωνιστεί» ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ., ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη ΡόδοΟ 21χρονος ενεπλάκη σε άγριο καβγά με δύο συγκρατούμενούς του και, όντας σε παραλήρημα, τους κατηγόρησε ότι ασέλγησαν σε βάρος του! Χρησιμοποίησε προκλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει την οργή τους και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι τρεις τους να πιαστούν στα χέρια!

Φρένο στο άγριο ξύλο μεταξύ των κρατουμένων έβαλαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, ενώ αμέσως μετά μετέφεραν τον 21χρονο προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν πως δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του και ο νεαρός κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στο κελί. Ωστόσο, η εριστική διάθεσή του φαίνεται πως δεν σταμάτησε εκεί! Οταν επέστρεψε στη φυλακή, άρχισε να βρίζει χυδαία έναν εκ των σωφρονιστικών υπαλλήλων!

Για τα βίαια ξεσπάσματα του νεαρού αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια προκλητική στάση είχε εμφανίσει και πριν από λίγες ημέρες, όταν πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας Ρόδου που χειρίζεται τη δικογραφία της υπόθεσης, καθώς φέρεται ότι ρώτησε ειρωνικά και με θράσος τη δικαστική λειτουργό αν αποφυλακίζεται!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα