Ο Κανέλλος «έπιασε» την κάνναβη και την ηρωίνη!

Περισσότερα από δύο κιλά ακατέργαστη κάνναβη και 19,5 γραμμάρια κοκαΐνη εντόπισε σε οχηματαγωγό στον Πειραιά ο θρυλικός Κανέλλος……ο βελγικός ποιμενικός που έχει στο ενεργητικό του πολλές περγαμηνές τα τελευταία επτά χρόνια που εργάζεται στο Λιμενικό Σώμα.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη το «ραντάρ-Κανέλλος» εντόπισε σε επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό τη Λέσβο, μια 35χρονη που μετέφερε 2,036 κιλά ακατέργαστη ινδική κάνναβη και 19,5 γραμμάρια κοκαΐνη. Η Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά προχώρησε στη σύλληψη της 35χρονης αλλοδαπής, που είχε κρύψει τα ναρκωτικά μέσα σε πλαστικές σακούλες, σε σακίδιο πλάτης.

Η σύλληψή της αποκαλύπτει ακόμα μία φορά το καθεστώς ανομίας και ασυδοσίας που επικρατεί στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας, στη Λέσβο. Οπως είπε η 35χρονη, είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά στον Πειραιά από 30χρονο που φιλοξενείται στη Μόρια, με σκοπό να τα προωθήσουν στον καταυλισμό.

Ο 30χρονος είχε ήδη επιβιβαστεί σε πλοίο και συνελήφθη μία ημέρα αργότερα στο λιμάνι της Χίου. Τα στελέχη του Λιμενικού πάντως δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το νέο… λαβράκι του Κανέλλου, που έχει κληθεί να ερευνήσει από πλοία μέχρι διαμερίσματα και αχανείς αποθηκευτικούς χώρους, χωρίς ποτέ να τα απογοητεύσει. Μαζί με τον εκπαιδευτή του έχει εντοπίσει ποσότητες ναρκωτικών στα πιο απίθανα σημεία, που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανιχνευτούν χωρίς τη συμβολή του, ενώ περισσότερα από 30 άτομα έχουν οδηγηθεί στη φυλακή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα