Πάτρα: Τρόμος στο πάνελ εκπομπής

Ενα απρόοπτο συνέβη στην Πάτρα το μεσημέρι του Σαββάτου, την ώρα που στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παρουσίαζαν σε συνέντευξη Τύπου το πρόγραμμα του κόμματος για την ΥγείαΑυτό δεν ήταν άλλο από το «χτύπημα» του Εγκέλαδου. Το πάνελ της συνέντευξης Τύπου αποτελούνταν από τον τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος συνοδευόταν από τον αναπληρωτή τομεάρχη και βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, ενώ παρών ήταν και ο Αχαιός βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Την ώρα που τον λόγο είχε ο τελευταίος σημειώθηκε ο ισχυρός σεισμός των 5,3 Ρίχτερ στο Γαλαξίδι. Οι περισσότεροι παριστάμενοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους, αλλά ο Ιάσων Φωτήλας φάνηκε να τρομάζει…

Πάντως, όταν το πρώτο σοκ πέρασε, πολλοί θέλησαν να αστειευτούν, λέγοντας ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Υγεία θα προκαλέσει σεισμό στο πανελλήνιο!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα