Η ασυγκράτητη γραμματέας του Μπόλαρη!

Ο υφυπουργός διόρισε στο γραφείο του γυμνάστρια με πάθος για τις προκλητικές φωτογραφίεςΦωτιές άναψε η εντυπωσιακή Θωμαρίτα Καλδάρα, η πανέμορφη γραμματέας, η οποία από τις 16 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στη Δι@ύγεια και είδαν το φως της δημοσιότητας, εργάζεται στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη. 

Μέχρι πρότινος η κυρία Καλδάρα εργαζόταν ως διοικητική γραμματέας Δ.Ε. (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέση από την οποία πήρε πρόσφατα απόσπαση για το γραφείο του υφυπουργού, υπεύθυνου για εκκλησιαστικά, θρησκευτικά, αλλά και πολιτιστικά θέματα…

Απαξιωτική ανάρτηση

Μια σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πληθωρικής γυναίκας θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η κατάξανθη γραμματέας με το καλλίγραμμο κορμί έχει ανεβάσει αναρίθμητες σέξι φωτογραφίες, με άκρως αισθησιακές -για να μην πούμε προκλητικές- πόζες.

Καυτά σορτσάκια και μικροσκοπικά κορμάκια που αφήνουν ακάλυπτα τα ψηλά της πόδια και εφαρμοστές μπλούζες που αναδεικνύουν το υπέροχο ντεκολτέ της είναι τα ρούχα που επιλέγει η σέξι γραμματέας, η οποία, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, αρέσκεται να προβάλλει σε κοινή θέα τα πλούσια κάλλη της. Η ίδια, μάλιστα, έχει εργαστεί και ως personal trainer στο παρελθόν. Εντύπωση, πάντως, έχουν προκαλέσει, εκτός από τις φωτογραφίες της, και τα σχόλιά της, με αποκορύφωμα την απαξιωτική ανάρτησή της για τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Συγκεκριμένα, το νέο πρόσωπο στο γραφείο του υφυπουργού έκανε λόγο για «πολιτικούς που μιλάνε για πατριωτισμό ενώ έχουν προδώσει τη χώρα επί δεκαετίες και την έχουν ξεπουλήσει», σχολιάζοντας μια ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις 25 Μαρτίου, στην οποία μιλούσε για «το παράδειγμα των Ηρωικών Προγόνων μας Αγωνιστών της Εθνεγερσίας του 1821, που πρέπει ν’ αποτελεί, για κάθε Ελληνα, δείκτη πορείας ως προς την επιτέλεση του δικού μας Εθνικού Χρέους».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα